Jetklinik Alışılagelen Ruh Sağlığı Hizmetlerinin Online Yüzü


Jetklinik: Alışılagelen Ruh Sağlığı Hizmetlerinin Online Yüzü
01-02-2023

Ruh sağlığı hizmetleri, insanların hayatlarını iyileştirmek için gittikçe önem kazanıyor. Ancak bu hizmetlerin alınması, insanların yaşadığı yerlere, zamanlarına ve maddi durumlarına göre değişebilir. Jetklinik, bu sorunları çözmek ve herkesin erişebileceği bir ruh sağlığı hizmeti sunmak için ortaya çıktı.

Jetklinik, online terapi ve psikolojik danışmanlık hizmeti sunan bir platformdur. Alanında uzman psikologlar ve psikiyatri doktorları tarafından desteklenen platform, gizli, etik ve uygun fiyatlı hizmet sunar. Jetklinik, kullanıcıların isim, soyisim ve e-posta bilgilerine ihtiyaç duymaz, kullanıcılar anonim olarak kaydolabilirler.

Platformdaki uzmanlar arasından profillerini inceleyerek istediğiniz uzmanı seçebilir, uygun bir saat için randevu oluşturabilirsiniz. Randevu saatinde platform üzerinden görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Jetklinik, gizli ve güvenli bir ortam sunmaktadır ve hiçbir online terapi ve psikolojik danışmanlık seansı kaydedilmez. İlk kayıt yaptıran kullanıcılar için ücretsiz 15 dakikalık öngörüşme de sunar.

Gizli ve Güvenli Online Terapi

Jetklinik, birçok farklı psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılabilir. Uzmanlarımız, depresyon, anksiyete, strese bağlı rahatsızlıklar, öfke yönetimi, düşük benlik saygısı, cinsel isteksizlik, bağımlılıklar, çocuk ve gençlik sorunları, aile,çift ve evlilik sorunları, iş stresi ve performans kaygıları gibi birçok farklı sorunu ele alabilir. Jetklinik, kullanıcıların rahat ve güvenli bir ortamda, evde veya iş yerinde, istedikleri zaman uzman desteğinden yararlanmasına olanak tanır.

Psikoloğa Ücretsiz Soru Sor

Jetklinik, güvenli bir ortam sunan platformlardan biridir. Kullanıcılar isim soyisim ve e-mail bilgisi vermeden anonim olarak kayıt olabilirler. Sorunlarınız geliştirdiğimiz teknoloji sayesinde en uygun uzmana aktarılır ve en fazla 12 saat içerisinde yanıtlanır.

Tüm kullanıcı soruları, şifrelenerek uzmanlara aktarılır ve bu sayede güvenli bir ortamda danışanlar, kendileri hakkında endişelendikleri konuları rahatlıkla paylaşabilir.

Ücretsiz soru sor seçeneği, aynı zamanda kullanıcıların Jetklinik hizmetleri hakkında doğru bilgi sahibi olmalarını ve uzmanların yapabileceklerine dair daha iyi bir fikir edinmelerini kolaylaştırır.

Ücretsiz Psikolojik Testler: Kendini Test Et

Jetklinik, kişilerin kendilerini daha iyi anlamalarına yardımcı olan ücretsiz psikolojik testlere sahiptir. Kullanıcılar, çeşitli psikolojik sıkıntılarının düzeyini belirlemek ve daha fazla bilgi sahibi olmak amacıyla bu testlere başvurabilir.

Bu ücretsiz psikolojik testler, kullanıcıların kendilerini tanımasına, anlamasına ve farkındalık kazanmasına yardımcı olacaktır. 

Test sonunda, kullanıcılar uzmanlarımıza ücretsiz soru sorabilir veya ücretsiz ön görüşme yapabilirler.

Yazı içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazıyı Paylaş

Psikoloğa Ücretsiz Soru Sormak İster Misin?

Tüm Soru-Cevapları Gör
jetklinik whatsapp